Якось історично вже склалося так, що таку розкіш як червона риба, можуть собі дозволити тільки вищі верства населення. Оскільки заробітньої плати ледь вистачає тільки на необхідні речі. А смачна слабосолена риба – недешеве задоволення. Але ж інколи хочеться побалувати себе.

Редакція Нової теми підготувала для вас рецепт, як правильно засолити червону рибу, щоб було швидко, смачно , корисно,а головне – дешево. Оскільки набагато вигідніше купити цілу рибину в магазині і засолити її самотужки.

Загрузка...

Для початку почистіть рибу, відріжте хвіст та голову. Почистіть луску та промийте.

За допомогою ножа відокремте від м’яса ребра, а потім і хвостову частину. У вас вийде дві половинки червоної риби на шкірі.

Інгредієнти:

Загрузка...
  • філе риби 1кг.
  • сіль 2 ст .ложки
  • цукор 1ст. ложка

Сухим паперовим рушником протріть філе риби та помістіть її в контейнер . Сіль змішайте із цукром. Готовою сумішшю натріть філе з усіх сторін. Помістіть в холодильник на 3 дні. Перед вживанням просто обсушість паперовим рушником і збризніть лимоном чи лимонним соком.

Смачного!